DOMUZ GRİBİNE KARŞI SİRKE

Gülsan Gıda, grip ve soğuk algınlığının en sık görüldüğü kış aylarında, özellikle son zamanlarda “Domuz Gribi” tehlikesi için yararları saymakla bitmeyen bir gıda maddesi olan üzüm ve elma sirkesini öneriyor. Gülsan Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Güldüoğlu “Yüksek tansiyonla savaşta iyi gelir. Sebze ve meyveler; mikroplarından arındırılmak için sirkeli su ile yıkanmalı ayrıca gripten kurtulmak için de önlem olarak Boğaz ağrılarında sirkeyle gargara yapılmalıdır" diyor. Güldüoğlu, sirkenin özellikle ateş düşürücü özelliği, öksürük ve soğuk algınlıkların giderilmesinde kullanılması, boğaz ağrılarında sirke ile gargara yapılmasını ve yorgunluk için yatmadan önce sirkeli su içilmesinin eskiden beri uygulanan belli başlı yöntemlerden olduğunu da ekliyor.

Yorumlar

Adsız dedi ki…
her gece yatmadan önce sirkeli su içiyorum.. o kadar yorgunluğumu alıyorki gece kalkıp arkadaşlarla halı sahada maçc yapıyoruz. herkese tavsiye ederim
Adsız dedi ki…
yazınızı daha önce okusaydım işime yararmış boğazlarım ağırdığında argara yapabilirmişim boşuna anbiyotik içtim. şengül

Popüler Yayınlar