ARTIK 5 DAKİKADA EVDE TURŞU YAPMAK MÜMKÜN

Turşuyu çok severim ama yapılışından hiç anlamam. Zaten nedense evde kurulan turşuların tadı, markette satılanların yerini bir türlü tutmaz. Ancak Kemal Kükrer bu konuda oldukça iddialı... Çeşitli yemek sosları ve sirkeleriyle ev hanımlarının yakından tanıdığı Kemal Kükrer markası, Turşukur ile evde de çok lezzetli turşular yapılabileceğini müjdeliyor.
Kemal Kükrer Turşukur; içinde yüzde 100 üzümden üretilen Kemal Kükrer Üzüm Sirkesi, tuz ve su uygun oranlarda karışım olarak hazırlanıyor. İyi bir turşu yapılabilmesi için, salamuradaki tuz oranının çok iyi ayarlanması gerekir. Eğer tuz oranı uygun değilse, sebzelerin bozulup yumuşamasına, tat ve kokusunun bozulmasına neden olur. Kolay ve hazır turşuluk sirkeli salamura olan Kemal Kükrer Turşukur’un tuz ve yüzde 100 üzüm sirkesi oranları turşunuzun leziz ve dayanıklı olmasını sağlıyor. 5 litrelik kavanoz içine yaklaşık 2.5 kilogram taze turşuluk sebze üzerini kapatacak kadar yaklaşık 2,5-3 litre Turşukur ilave ediliyor. Işık almayacak şekilde ve uygun ortam sıcaklığına göre turşunuz 10-15 günde hazır hale geliyor. Ayrıca Turşukur’un etiketinde turşu yapımı ile ilgili bütün detaylar var.
Ne dersiniz? Bence denemekte yarar var...

Yorumlar

Popüler Yayınlar