ETLERİ TERBİYE ETMENİN PÜF NOKTASI
Bu blogda zaman zaman yemek tariflerine, yemek pişirmenin püf noktalarına da yer vereceğim. işte bunlardan ilki: Izgara et yapacaksanız daha lezzetli ve yumuşak olması için bir marine tarifim var.
Önce malzemeleri tek tek sayalım: Yarım çay bardağı sıvı yağ, yarım çay bardağı süt, yarım çorba kaşığı domates salçası, yarım çorba kaşığı biber salçası, tuz, karabiber, kekik ve 2-3 diş sarmısak.
Pişireceğimiz etleri bir gün önceden, genelde akşamdan bu karışımın içinde bekletirseniz ertesi gün yaptığınız ızgaranın hem lokum gibi hem de çok lezzetli olduğunu göreceksiniz.
Not: Görsel inanetgalerisi.com'dan alınmıştır.
Yorumlar